News

 
2020.gada 1.janvārī stāsies spēkā Latvijas būvnormatīvs LBN 002-19

2019.gada 25.jūnijā tika pieņemti noteikumi par Latvijas būvnormatīvu LBN 002-19 "Ēku norobežojošo konstrukciju siltumtehnika", kuri stāsies spēkā ar 2020.gada 1.janvāri. Būvprojekti, kuri noteiktā kārtībā izstrādāti un saskaņoti līdz šo noteikumu spēkā stāšanās dienai (01.01.2020.), nav jāpārstrādā atbilstoši jaunajā būvnormatīvā noteiktajām prasībām.


Rojas brīvdabas estrādes atklāšanas pasākums

29.jūnijā paldies vārdus SIA "CMB" komandai teica Rojas novada dome par veiksmīgu sadarbību Rojas brīvdabas estrādes būvniecības procesā. Pateicības rakstu saņēma mūsu valdes priekšsēdētājs Artis Dzirkalis, kurš kā viens no uzņēmuma pārstāvjiem bija devies uz vasaras koncertzāles svinīgo atklāšanas koncertu "Sapņa piepildījums".


CMB sponsorē “Būvindustrijas lielā balva 2019”

Jau septīto gadu Latvijā tiks pasniegts valstī augstākais nozares apbalvojums Būvindustrijas lielā balva - “Pamatakmens”. Visus šos gadus balvas patrons ir Valsts Prezidents.

“Pamatakmeni”  saņem  speciālisti, kas paši ir sava uzņēmuma, savas darbavietas un savas jomas “Pamatakmens”. Speciālisti, kuriem ir būtiska sava profesija, vide kādā viņi strādā. Aicinām ieteikt sevi vai kādu sev zināmu cilvēku augstajam apbalvojumam. 


Tīmekļa vietnē cmb.lv mēs izmantojam sīkdatnes (cookies), kas uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Mūsu sīkdatņu izmantošanas politiku skatīt šeit.