Aktualitātes

Gada balva Rīgas arhitektūrā 2017

2017.gada 2.oktobrī, Rīgā, Pasaules arhitektūras dienā jau divpadsmito reizi tika pasniegta Gada balva Rīgas arhitektūrā 2017. Balvai izvirzīto objektu izvērtēšanā žūrijas ekspertu komandā piedalījās arī SIA “CMB” eksperti Artis Dzirkalis un Maija Križmane, pārstāvot Latvijas Būvinženieru savienību un Latvijas Ilgtspējīgas būvniecības padomi.


 
Būvmateriālu Ražotāju asociācijas biedri ciemojas CMB birojā

2017.gada 28.septembrī SIA “CMB” birojā, Ventspils ielā 48, ciemojās Būvmateriālu Ražotāju asociācijas (BRA) biedri, lai piedalītos ikmēneša valdes sēdē un kopā ar sadarbības partneriem pārrunātu aktuālus būvniecības nozares jautājumus. Tāpat BRA valdes sēdes dalībniekiem tika izrādīts CMB birojs un prezentēta uzņēmuma kompetence būvekspertīzes, ilgtspējīgas būvniecības un pasīvo ēku jomās. Esam profesionālu inženieru komanda un atvērti sadarbībai!


CMB noslēdz līgumu ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru

2017.gada 11.jūlijā SIA "CMB" noslēdza līgumu Nr.SKV-L- 2017/365 ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru par atbalsta saņemšanu starptautiskās konkurētspējas veicināšanai, ko līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds.


Tīmekļa vietnē cmb.lv mēs izmantojam sīkdatnes (cookies), kas uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Mūsu sīkdatņu izmantošanas politiku skatīt šeit.