Aktualitātes

 
Rokenrola festivāls par godu CMB 13 gadu jubilejai

2018.gada 13.jūlijā ar grandiozu rokenrola festivālu CMB komanda kopā ar sadarbības partneriem svinēja savu trīspadsmito dzimšanas dienu.

Šo 13 gadu laikā CMB no maza kolektīva ir izaudzis par vienu no vadošajiem daudznozaru inženieru uzņēmumiem Latvijā ar 70 darbiniekiem. CMB vārds visvairāk ir atpazīstams tādās jomās kā būvju un būvprojektu ekspertīzes veikšana, būvprojektēšana, būvuzraudzība, būvprocesa vadība, energoefektivitātes un ilgtspējīgas būvniecības risinājumu izstrāde. CMB valdes priekšsēdētājs Artis Dzirkalis, svinīgi atklājot pasākumu, lepojās, ka “mūsu uzņēmumā strādā paši labākie būvniecības nozares profesionāļi!”


CMB eksperti pieredzes apmaiņā SIGA ražotnē Šveicē

No 25. - 27. jūnija CMB pasīvo ēku projektētāji apmeklēja SIGA ražotni Šveicē, lai piedalītos praktiskās un teorētiskās apmācībās par SIGA produktu gaisa caurlaidību un mitruma aizsardzību būvniecības procesā un ēkas ekspluatācijas laikā. SIGA produkti tiek izmantoti pasīvo ēku ražošanā. 


Tīmekļa vietnē cmb.lv mēs izmantojam sīkdatnes (cookies), kas uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Mūsu sīkdatņu izmantošanas politiku skatīt šeit.