Новости

"Hanzas Perons" svinīgā atklāšana
"Hanzas Perons" svinīgā atklāšana

19.septembrī norisinājās svinīgā pieņemšana vēsturiskās Rīgas preču stacijas noliktavas ēkai, kas tagad pārtapusi par kultūras un izklaides vietu “Hanzas Perons”. Hanzas Perons — ir kultūras ēka, vieta koncertiem, izstādēm, konferencēm un citiem notikumiem. New Hanza teritorijā tā ir vienīgā liecība par bijušās Rīgas preču stacijas mērogu un infrastruktūru.


 
CMB Vasaras sporta spēles 2019
CMB Vasaras sporta spēles 2019

Arī šovasar, turpinot tradīcijas, CMB darbinieki tikās sporta kompleksā “Bejas”, lai pārbaudītu savus spēkus dažādās sporta disciplīnās. 


CMB Inženieru kompetences centra jaunā mājas lapa ikc.cmb.lv

Mūsu moto: “Tu nekad nevari būt par daudz saposies vai par daudz izglītots!” (O.Vailds). 
CMB Inženieru kompetences centrs darbojas nedaudz vairāk kā gadu. Šo laiku esam ieguldījuši savā attīstībā un auguši profesionāli, tādēļ priecājamies uzsākt rudens mācību sezonu ar jaunas mājas lapas atklāšanu - ienāc ikc.cmb.lvPirmajiem 100 pieteikumiem – 20% atlaide! 


Tīmekļa vietnē cmb.lv mēs izmantojam sīkdatnes (cookies), kas uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Mūsu sīkdatņu izmantošanas politiku skatīt šeit.